Οδηγίες Καταχώρησης

Καλως ορίσατε στην οικογένεια του Stardust Accessories!!!!

Ήρθε η στιγμή να τροποποιήσετε, επεξεργαστείτε το προφίλ σας,να καταχωρήσετε νέα προϊόντα και να τα διαχειριστείτε, επομένως σε απλά και εύκολα βήματα σας δείχνουμε τον τρόπο.

Επεξεργασία Προφίλ

Με την εγγραφή σας, και εφόσον κάνετε login θα σας βγάλει στο παρακάτω μενου. Αν δεν σας βγάλει στο παρακάτω μενού, τότε θα πάτε πάνω πάνω δεξιά που λέει 'Οι Λογαριασμοί μου' και θα το επιλέξετε.

Ο Λογαριασμός μου

1) Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες του Λογαριασμού σας:

Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία ανα πάσα στιγμή.

2) Αλλάξτε τον Κωδικό σας.

Εδώ αλλάζετε των κωδικό πρόσβασης στο eshop σας.

3)Τροποποιήστε τις καταχωρήσεις σας στο βιβλίο διευθύνσεων

Εδώ αλλάζετε τα στοιχεία της διευθυνσης σας, που έχετε δηλώσει.

4) Τροποποίηση της λίστας επιθυμιών.

ή αλλιώς wishlist. Πέρα από το γεγονός ότι είσαι Δημιουργός, Καλλιτέχνης, Χειροτέχνης δεν πάυεις να είσαι και υποψήφιος πελάτης. Επομένως μπορείς και εσύ να αποθηκεύσεις πράγματα σε αυτο το πεδίο.

Οι Παραγγελίες μου

1) Δείτε το Ιστορικό των παραγγελιών σας

Εδώ βλέπετε τις παραγγελίες σας και μπορείτε να τις διαχειριστείτε.

2) Λήψεις

Εδώ βλέπετε τις νέες παραγγελίες.

3) Οι πόντοι ανταμοιβή σας

Βέβαια έχετε πόντους ανταμοιβής το οποίο μεταφράζεται ότι σε κάποια προιοντα το ποσόστο της προμήθειας μας θα είναι 50%. Δηλαδή όταν φτάσετε τους 100 πόντους ανταμοιβής από προβολές, επισκέψεις και πωλήσεων τότε για κάθε 100 πόντους σας αντιστοιχεί μια παραγγελία με το ποσοστό προμήθειας μας στο 50%. Συγκεκριμένα αν εσείς έχετε προμήθεια π.χ 10% και συμπληρώσετε 100 πόντους τότε για την επόμενη παραγγελία σας το ποσοστό προμήθειας μας θα είναι 5%.

4) Εμφάνιση των αιτήσεων επιστροφής.

Εδώ θα λαμβάνετε αιτήσεις για επιστροφές μόνο για ελαττωματικά προιοντα. Σας ευχόμαστε να είναι πάντα άδειο!!!

5) Οι συναλλαγές σας

Εδω θα βλέπετε τα λεφτα που θα σας αποδίδονται μετά από κάθε παραγγελία. Θα είναι ένα ιστορικό, για τις πληρωμές και την προμήθεια που θα παρακρατείτε αυτόματο από το σύστημα.

Λογαριασμός Πωλητή

Αυτό είναι το κύριο σημείο που σας ενδιαφέρει και εμφανίζεται σε μεγάλα εικονίδια για να είναι εύκολα στο μάτι και στην χρήση τους.

Πίνακας Ελέγχου

Στον Πίνακα ελέγχου φαίνονται τα οικονομικά στοιχεία, το πακέτο συνδρομής που έχετε επιλέξει, τι έχετε λάβει από τις παραγγελίες, γενικά στατιστικά στοιχεία.

Προφίλ Πωλητή

Στο προφίλ του πωλητή φαίνονται τα στοιχεία που έχετε δηλώσει και σε αυτό το σημείο μπορείτε να καταχωρήσετε την φωτογραφία που αντιπροσωπεύει το eshop σας.

Νέο Προϊόν

Εδώ καταχωρείτε νέα προιόντα, το οποίο θα το εξηγήσουμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται:

Τα προιόντα τα καταχωρείτε σε Ελληνικά και Αγγλικά, σε περίπτωση που υπάρχει δυσκολία για την καταχώρηση στα Αγγλικά μας ενημερώνετε και το κάνουμε εμείς για εσας.

Καρτέλα Γενικά:

Καταχωρούμε όλα τα απαραίτητα πεδία που έχουν (*) αστεράκι.

Ονομα:

Βάζουμε το όνομα του προιοντος, πχ Χειροποίητο Κολιε, Βραχιολι Μακραμε, Κερι, Κολιε...κλπ

Περιγραφή:

Δίνουμε λεπτομέρειες για το προιον. Πχ. Χειροποίητο κολιέ φτιαγμένο χέρι με ημιπολύτιμες πέτρες δεμένο με δερμάτινο κορδόνι κλπ κλπ. Επίσης σε αυτό το πεδίο γράφετε σε πόσες μέρες είναι διαθέσιμο π.χ αν χρειάζεστε 3 -4 μέρες για να παραχθεί, αν ειναι ετοιμοπαράδοτο, αν γίνεται κατόπιν παραγγελίας και σε πόσες μέρες.

Tags:

Είναι το πεδίο στο οποίο ορίζουμε κάποια χαρακτηριστικα για να μας βρίσκουν έυκολα στο διαδίκτυο (google). Μπορούμε να πούμε ότι έχουν την ίδια ιδιότητα με τα λεγόμενα 'keywords', τις λέξεις κλειδιά. Επομένως όσα καλυτερες λέξεις μπορούμε να δώσουμε για να προσδιορίσουμε το προιον μας, τόσο ευκολότερο μπορεί κάποιος να μας βρει. Πχ.Αν υποθέσουμε ότι είσαι ο Δημιουργός με το eshop Maritsa, τότε θα πεις στα tags: κολιε, maritsa creations, χειροποιητο, αχατης, δερματινο κορδονι

Τιμή & Χαρακτηριστικά :

Βάζετε την τιμή που πουλάτε. Δηλαδή το προιον θέλετε να το πουλήσετε 10,00 ευρω; ε, θα το βάλετε 10,00 ευρω. Απλά να ξέρετε ότι στα 10,00 ευρώ, όταν θα πληρωθείτε θα αφαιρεθεί η προμήθεια σας. Πχ. Αν υποθέσουμε ότι η προμήθεια που έχετε συμφωνήσει είναι 10%, τότε θα είναι 10,00 - 1,00 + Φπα = 8,49 ευρώ θα λάβετε.

*Κατηγορία | Σωστή επιλογή κατηγορίας:

Όταν ένα προιόν ανήκει σε μια βασική κατηγορία και έπειτα σε κάποια υποκατηγορία τότε θα πρέπει να κάνετε κλικ σε όλες αυτές που σχετίζονται.

π.χ. Έστω ότι το προϊόν σας είναι ένα χειροποίητο ανδρικό πορτοφόλι (δείτε και την εικόνα για βοήθεια). Για να προβάλλεται το προϊόν σας σε όλες τις εναλλακτικές περιπτώσεις, στην επιλογή της κατηγορίας, θα επιλέξετε Ανδρικά + Αξεσουαρ + Πορτοφόλια. Είναι σηματνικό όταν επιλέγετε μια κατηγορία για το προϊόν σας, να επιλέγετε και την υποκατηγορία στην οποία ανήκει, αλλά και την κύρια κατηγορία που ανήκει.

**Τις διαθέσιμες τιμές που μπορείτε να συμπεριλάβετε στα πεδία Μεγέθη (αφορά ρούχα, παπούτσια, δαχτυλίδια) και Χρώματα, φαίνονται στον παρακάτω πίνακα: 

Μέγεθος (για ρούχα) Ο/S   Χρώμα Ασημί Κόκκινο Μαύρο Πράσινο Σκούρο
  S     Χρυσό Σάπιο Μήλο Λευκό Μπλε Σκούρο
  M     Ταμπά Φούξια Πράσινο Καμελ
  L     Καφέ Κίτρινο Μωβ Μπορντό
  S/M     Πάγου Λαδί Λιλά Γκρι
  M/L     Μπλε Βεραμάν Γαλάζιο Πορτοκαλί
  L/XL     Ροζ Μπεζ Τυρκουάζ  
Μέγεθος Δαχτυλιδιού 6   Νούμερο (για παπούτσια) 1 έως 50      
  7            
  8            
  9            
  10            
  11            
  12            
  13            
  14            
  15            
  16            
  17            
  18            
  19            
  20            

***Για την/ις εικόνα/ες του προϊόντος σας, είναι καλό να έχουν λευκό φόντο και να υπάρχει στην φωτογραφία μόνο το προϊόν σας έτσι ώστε να είναι ευδιάκριτο. Το μέγεθος της εικόνας θα πρέπει να είναι περίπου με πλάτος πάνω απο 500px και ύψος πάνω απο 638px. 500x638px ή 870x1110px ή μεγαλύτερες απο αυτές διαστάσεις αλλά διατηρώντας αυτή την αναλογία πλάτοςΧύψος έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται η φωτογραφία σας. Το μέγεθος του αρχείου είναι καλό να είναι το πολύ 500ΚΒ ειδάλλως θα υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στο ανέβασμα του αρχείου. Για την ονομασία του αρχείου πρέπει να σιγουρευτείτε οτι δεν υπάρχουν κενά ανάμεσα στις λέξεις που το απαρτίζουν και επίσης ότι η επέκταση του αρχείου δεν είναι με κεφαλαία γράμματα (π.χ. να μήν είναι .JPG αλλά να είναι .jpg). Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε για όνομα της φωτογραφίας του προϊόντος σας την ημερομηνία της ημέρας που ανεβάζετε το αρχείο και δίπλα έναν αύξων αριθμό. Π.χ. αν η τρέχουσα ημερα είναι 4 Φεβρουαρίου 2015, το όνομα του αρχείου σας μπορεί να είναι: 04022015-1.jpg, 04022015-2.jpg κ.ο.κ.

Καρτέλα Δεδομένα:

Καρτέλα Επιλογές:

*π.χ. Έστω ότι το προϊόν σας είναι κόκκινο χρώμα και κοστίζει 12€. Για να γίνει ασημί το προϊόν σας, θέλετε να χρεώνεται επιπλέον 0,50€ (αυτό το ποσό τοποθετείται στο συγκεκριμένο πεδίο).

Καρτέλα Προσφορές:

Καρτέλα Εκπτώσεις Ποσότητας:

 

Προϊόντα

Παραγγελίες

Λεπτομέρειες Παραγγελίας

Αίτηση Πληρωμής

Από εδώ κάνετε αίτηση για την πληρωμή σας. Μόλις επεξεργαστεί και γίνει η πληρωμή σας, ενημερώνεστε με e-mail.

Νέος πελάτης.

Εγγραφή

Με τη δημιουργία λογαριασμού θα έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση της παραγγελίας, και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

Συνέχεια

Υφιστάμενος Πελάτης