Όροι Χρήσης για Πωλητες

Πως μπορείς να γίνεις πωλητής στο Stardust Accessories - www.e-stardust.com .

Για εμάς πωλήτής είναι ο Δημιουργός, καλλιτέχνης που θέλει να δημιουργήσει το δικό του eshop στο Stardust Accessories και να το ελέχγει ο ίδιος, την στιγμή που θέλει, στις τιμές που θέλει όπως θέλει. Είναι δικό του και εμείς το θεωρούμε δικό μας παιδί αυτό το eshop, το αγαπάμε και θέλουμε το καλύτερο για εκείνον. Επιμένουμε και στηρίζουμε την δημιουργεία και κάθε τι χειροποίητο.

Είναι πολύ απλό και εύκολο, το μόνο που χρειάζεται είναι να διαβάσεις τους όρους χρήσης, να κάνεις την εγγραφή σου και να ξεκινήσεις την καταχώρηση των δημιουργιών σου. Εμείς κρατάμε μια μικρή προμήθεια και το υπόλοιπο κέρδος είναι δικό σου. 

Εμείς θα είμαστε κοντά σου, σε κάθε βήμα για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχεις, ή οτιδήποτε άλλο χρειαστείς και μπορούμε να βοηθήσουμε με μεγάλη μας χαρά.

Γιατί εμάς;

Το Stardust Accessories δραστηροποιείτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο από το 2010 και έχει ήδη ένα μεγάλο αναπτυγμένο κοινό που προτιμάει και θέλει χειροποίητα είδη. Έχει ήδη αναγνωρισιμότητα και μεγάλη επισκεψιμότητα πανελλαδικά και εκτός συνόρων. Έχει λάβει μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, έχει υπάρξει χορηγός σε Ελληνικά Καλλιστεία, έχει εμφανιστεί σε ραδιοφωνικές εκπομπές, τηλεοπτικές εκπομπές και εξακολουθεί να έχει συνεργασία με αναγνωρισμένες εταιρείες των μέσων μαζικής ενημερωσης. Το πιο σημαντικό κομμάτι του Stardust Accessories είναι ότι βρίσκεται κοντά στον δημιουργό, έχει αφουγκραστεί τους προβληματισμούς του, τις καθημερινές δυσκολίες του και έχει λάβει μέρος σε μπαζάρ γεγονός που ολοκληρώνει την αποψή του και ανάγκη να δημιουργήσει ένα meeting point για να βοηθήσει το Ελληνικό Χειροποίητο να προβληθεί σε ένα ευρύ κοινό - το διαδίκτυο.

Με το Stardust Bonus System, ένα σύστημα επιβράβευσης για τον υποψήφιο αγοραστή, επωφελείτε από αυτό το σύστημα κερδίζωντας εκπτώσεις για επόμενες μελλοντικές αγορές. Κερδίζει πόντους από τις αγορές και όταν συμπληρώσει τους 100 πόντους μπορεί να τους εξαργυρώσει σε επόμενη παραγγελία με την μορφή έκπτωσης. Ένα σπουδαίο σύστημα, με μορφή πλαστικής κάρτας που στέλνεται απευθείας από το Stardust Accessories στον υποψήφιο αγοραστή, έχει σαν ιδιότητα να του υπενθυμίζει τον κωδικό του για να έχει πρόσβασει και να βλέπει τους πόντους του μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Μια κάρτα την οποία θα έχει πάντα μαζί του, στο πορτοφόλι του, και θα του θυμίζει ότι έχει επισκεφτεί το Stardust Accessories.

Οι Δημιουργοί/Πωλητές διαχωρίζονται σε δυο κατηγορίες: Επιτηδευματίες & Ιδιώτες

Οι Δημιουργοί είναι ευπρόσδεκτοι ΟΛΟΙ να κάνουν την δική τους εγγραφή και να 'ανοιξουν' το δικό τους eshop και να το λειτουργήσουν βέβαια σε συνάρτηση με τους παρακάτω όρους που αφορούν τον κάθε ένα ανάλογο με το είδος τους - δηλαδη αν είναι επιτηδευματίες θα ενημερωθεί για τους όρους χρήσης του επιτηδευματία και αν είναι ιδιώτης, θα ενημερωθεί για τους όρους χρήσης του ιδιώτη.

Υποστηρίζουμε σθεναρά ότι ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε δημιουργός έχει κάτι αξιόλογο να προσφέρει και να μας παρουσιάσει. Βέβαια, όλοι μας οφείλουμε να ακολουθούμε πιστά τους όρους που έχουν αναρτηθεί και μας αφορά για την σωστή και ομαλή λειτουργεία του λατρεμένου μας Stardust Accessories. Για αυτόν, τον σημαντικό λόγο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει την εγγραφή του και να παρουσιάσει τις δημιουργίες του.

Φυσικά δεν πρόκεται να εγκρίνουμε, προιόντα που είναι έτοιμα, σεξουαλικού περιεχομένου, ρατσιστικά και άλλα προιόντα τα οποία θίγουν την ανθρώπινη υπόσταση, σκέψεις, θρησκεία και πιστεύω.

Επίσης, δεν θα εγκρίνουμε προιόντα για τα οποία οι φωτογραφίες δεν είναι καθαρές, και προιόντα για τα οποία φαίνονται και τα υπόλοιπα σημεία στο προσωπικό μας χώρο, όπως κρεβάτι, τασάκι, κλπ.κλπ.

Στην συνέχεια περισσότερες λεπτομέρειες:

Πακέτα Εγγραφής:

Η εγγραφή είναι ΕΦΑΠΑΞ και δεν την ξανά καταβάλει κανένας, και διαχωρίζεται σε 3 διαφορετικά πακέτα τα οποία είναι:

1ο Πακέτο Εγγραφής :

Για τον Επητιδευματία: έχει εγγραφή 25,00 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ και έχει προμήθεια 10% + ΦΠΑ επί της συνολικής αξίας του προιόντος. Παράδειγμα: αν ένα προιον έχει 10,00 ευρώ ή προμήθεια είναι 1,00 ευρώ +ΦΠΑ

Για τον Ιδιώτη: εχει εγγραφή 25,00 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ και έχει προμήθεια 12% + ΦΠΑ επί της συνολικής αξίας του προιόντος. Παράδειγμα: αν ένα προιον έχει 10,00 ευρώ ή προμήθεια είναι 1,20 ευρώ +ΦΠΑ

2ο Πακέτο Εγγραφής :

Για τον Επητιδευματία: έχει εγγραφή 50,00 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ και έχει προμήθεια 8% + ΦΠΑ επί της συνολικής αξίας του προιόντος. Παράδειγμα: αν ένα προιον έχει 10,00 ευρώ ή προμήθεια είναι 0,80 ευρώ +ΦΠΑ

Για τον Ιδιώτη: εχει εγγραφή 50,00 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ και έχει προμήθεια 10% + ΦΠΑ επί της συνολικής αξίας του προιόντος. Παράδειγμα: αν ένα προιον έχει 10,00 ευρώ ή προμήθεια είναι 1,00 ευρώ +ΦΠΑ

3ο Πακέτο Εγγραφής :

Για τον Επητιδευματία : έχει εγγραφή 80,00 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ και έχει προμήθεια 6% + ΦΠΑ επί της συνολικής αξίας του προιόντος. Παράδειγμα: αν ένα προιον έχει 10,00 ευρώ ή προμήθεια είναι 0,60 ευρώ +ΦΠΑ

Για τον Ιδιώτη : εχει εγγραφή 80,00 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ και έχει προμήθεια 8% + ΦΠΑ επί της συνολικής αξίας του προιόντος. Παράδειγμα: αν ένα προιον έχει 10,00 ευρώ ή προμήθεια είναι 0,80 ευρώ +ΦΠΑ

Κάθε δημιουργός μπορεί να αλλάξει πακέτο, καταβάλλοντας την διαφορά και να έχει μια άλλη συμφωνία προμήθειας. Παράδειγμα, αν κάποιος κάνει εγγραφή στο 1ο πακέτο μπορεί να μεταβεί στο 2ο ή στο 3ο πακέτο καταβάλλοντας την διαφορά δηλαδη για το 2ο πακέτο άλλα 25,00 ευρώ ή για το 3ο πακέτο 55,00 ευρώ.

Τα 3 πακέτα εγγραφής δεν διαφέρουν στις παροχές, παρα μόνο στο ποσοστό προμήθειας.

Η πληρωμή της εγγραφής γίνεται με κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς ή μέσω paypal. Και στις δυο περιπτώσεις, είναι σημαντική η καταβολή της εγγραφής για να εγκριθεί ο λογαριασμός και η ολοκληρωσει του νέου eshop.

Εθνική Τράπεζα: (IBAN) GR 85 0110 0510 0000 0516 1144 745 - Δικ. Τσότσου Αλεξάνδρα

Πειραιώς Τράπεζα: (IBAN) GR 0172 1300 0051 3002 8626 257 Δικ. Τσότσου Αλεξάνδρα

Eurobank Τράπεζα (ΙΒΑΝ) GR 7302 6020 2000 0360 1012 8886 Δικ. Δούκα Αλεξάνδρα

Με την επιβεβαιωμένη εγγραφή μέσω κατάθεσης ή πληρωμή μέσω paypal, στέλνετε σχετική φόρμα στον δημιουργό για να συμπληρώσει με τα στοιχεία του Τραπεζικού του Λογαριασμού, που θα του γίνει απόδοση των χρημάτων για κάθε επιτυχημένη πώληση.

Για τους Επιτηδευματίες:

Όταν υπάρχει μια παραγγελία, είναι υποχρεωμένος να την διεκπεραιώσει και να εκδόσει την σχετική απόδειξη που θα σταλεί με το συνεργαζόμενο courier του Stardust Accessories.

Εμείς του εκδίδουμε Τιμολόγιο Παροχής υπηρεσιών για την δική μας προμήθεια και του το στέλνουμε με απλό ταχυδρομείο.

Για τους Ιδιώτες:

Φυσικά και αυτός που δεν είναι επιτηδευματίας μπορεί να κάνει την εγγραφή του και να πουλά τα όμορφα πραγματάκια του. Υπάρχει και νόμος 4093/2012 που ορίζει ότι ο κάθε ιδιώτης μπορεί να πουλήσει αντικείμενα ή υπηρεσίες αξίας μέχρι 5.000 ευρώ χωρίς να χρειάζεται να έχει δική του επιχείρηση. Με δεδομένο αυτόν τον νόμο, μπορείς και αυτός να έρθει στην όμορφη οικογένεια του Stardust Accessories.

Σε αυτή την περίπτωση, όταν υπάρξει παραγγελία την ίδια μέρα που θα στείλει την παραγγελία στον πελάτη, την ίδια μέρα εκδίδουμε την απόδειξη και την στέλνουμε στον πελάτη σε ηλεκτρονικη μορφή και την πραγματικη με το ταχυδρομείο. Ταυτόχρονα εκδιδουμε, τιμολόγιο αγοράς προς αυτόν για το προιον που πουλήθηκε και εκδίδουμε τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών για την προμήθεια μας, που παρακρατήθηκε από το ποσό της παραγγελίας.

Πληρωμή:

Με την επιβεβαιωμένη εγγραφή, θα σταλεί σχετική φόρμα που υποχρεώνει τον δημιουργό να συμπληρώσει τα πεδία με τον τραπεζικό του λογαριασμό και να το στείλει πίσω στο Stardust Accessories για να του αποδώσει τα χρήματα.

Τα χρήματα το Stardust Accessories, τα αποδίδει σε 15 μέρες από την ημ/νία αποστολής του δέματος (δες μεταφορικά για περισσότερες λεπτομέρειες).

Μεταφορικά: 

Τα μεταφορικά είναι επιπλέον στο προιόν και ο πελάτης γνωρίζει για το κόστος αυτό.

Τα μεταφορικά γίνονται με την συνεργαζόμενη courier του Stardust Accessories. 

Ο κάθε δημιουργός, ενημερώνει αν το προιον είναι ετοιμοπαράδοτο ή αν χρειάζεται χρόνος για να γίνει. Αυτό θα πρέπει να είναι ενημερωμένο στο πεδίο της καταχώρησης του προιοντος για να γνωρίζει ο πελάτης πότε θα το παραλάβει. Την ημ/νία που θα είναι έτοιμο το προιον, ο δημιουργός υποχρεώνεται να στείλει με email στο Stardust Accessories info@e-stardust.gr με θέμα ΠΑΡΑΛΑΒΗ για να δωθεί εντολή στο courier να παραλάβει το δέμα από την δ/νση που θα έχει υποδείξει στο email. Είναι πολύ σημαν τικό να γίνει αυτό, γιατί 1ον το Stardust Accessories είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και επιβάλεται να σταλεί ηλεκτρονικά η ενημερώση αυτή, η οποία θα αναγράφει ότι το προιον είναι έτοιμο, στην δ/νση τάδε, τις ώρες τάδε για να παραλειφθεί και να σταλεί στον πελάτη και 2ον γιατί το συνεργαζόμενο courier δεν δέχεται εντολές από τρίτους για να γίνει η χρήση κωδικού και έκπτωση της αποστολής. Επίσης, από την ημ/νία αποστολής μετράει και ο χρόνος των 15 ημέρων που θα γίνει απόδοση των χρημάτων από το Stardust Accessories στον δημιουργό. Τέλος, ο δημιουργός οφείλει να ενημερώσει το Νο. Φορτωτικής στο Stardust Accessories και μαζί παρακολουθούν την παραλαβή από τον τελικό παραλήπτη - πελάτη.

Τα μεταφορικά είναι ανα προιον ανα eshop. Δηλαδή αν κάποιος αγοράσει από έναν δημιουργό 5 προιόντα τα μεταφορικά επιβαρύνουν επι μια φορά το σύνολο της παραγγελίας. Αν όμως ο πελάτης, αγοράσει 5 διαφορετικα είδη από πέντε διαφορετικά eshop τα μεταφορικά θα είναι επί 5, γιατί σαφώς οι δημιουργοί δεν είναι όλοι στην ίδια έδρα.

Για όλη την Ελλάδα και για τα δυσπρόσιτα, τα μεταφορικά είναι 2,00 ευρώ μέχρι 2κgr. Για κάθε επιπλέον kgr είναι 1,00 ευρώ. Επόμενως στην καταχώρηση των ειδών, θα πρέπει να υπολογίζεται το βάρος του προιόντος.

Για το εξωτερικό, οι τιμές είναι 5,00 ευρώ και στέλνονται με απλό ταχυδρομείο. Για κάθε επιπλέον kgr είναι 1,00 ευρώ. Επόμενως στην καταχώρηση των ειδών, θα πρέπει να υπολογίζεται το βάρος του προιόντος.

Αντικαταβολή: Ισχύει για όλα τα eshop από το πρώτο κιόλας στάδιο. Η διαδικασία είναι η ίδια που αναφέρεται παρπάνω απλά ο δημιουργός θα πρέπει να αναγράψει το ποσό της αξίας που αντιστοιχεί στο δέμα, διαφορετικά αν το ξεχάσει, θα είναι αδύνατον όλοι να πληρωθούμε! 

Συσκευασία:

Η συσκευασία είναι πολύ σημαντική σε αυτό το σημείο και θα πρέπει ο δημιουργός να δώσει την δέουσα προσοχή και ασφάλεια για τα προιοντα του. Εμείς θέλουμε να βγάλεις φωτογραφία το προιον κατά την διαδικασία συσκευασίας, γιατί αυτό αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση φθοράς αλλά μπορούμε και μαζί να πετύχουμε μια αποζημείωση. Σίγουρα είναι ταλαιπωρία, αλλά βέβαια έτσι μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο.

Για την συσκευασία υπεύθυνος είναι και ορίζεται ο κάθε δημιουργός. Σωστό και άκρως απαραίτητο είναι η χρήση bubbles.

Επιστροφές:

Το Stardust Accessories ως δείγμα καλής θέλησης, αναλαμβάνει τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής για κάθε δημιουργό μέχρι 2 φορές το μήνα. Για περισσότερες επιστροφές πέρα από τις 2 φορές, επιβαρύνουν τον δημιουργό και μόνο.

Επιστροφές γίνονται μόνο σε ελαττωματικά και προιόντα τα οπόια δεν εφαρμόζουν, συγκεκριμένα παπούτσια, ρούχα.

Δεν γίνονται επιστροφές σε: ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ, ΜΑΓΙΩ.

Επιστροφές σε Ελαττωματικά:

Το ελαττωματικό έχει δυο εξηγήσεις. Η μια οφείλεται στην κακή δημιουργία και η άλλη στην μεταφορά.

Στην κακή δημιουργεία: Εφοσόν έχει διαπιστωθεί και βεβαιωθεί ότι οφείλεται από τον δημιουργό, τότε ο δημιουργός οφείλει να το επισκευάσει ξανά με δικά του έξοδα και δικά του έξοδα αποστολής.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ελαττωματικότητα κατά την μεταφορά, ο δημιουργός θα κληθεί να καταθέσει φωτογραφίες από την διαδικασία συσκευασίας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αποζημείωση από την courier. Στην περίπτωση, που δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο η Stardust Accessories δεν φέρει καμία ευθύνη και ο δημιουργός υποχρεώνεται να αποζημειώση ή να αντικαταστήσει το προιον.

Όταν το μέγεθος δεν είναι σωστό, ο δημιουργός καλείται να το αντικαταστήσει πάντα σε συνεννόηση με τον αγοραστή. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα και τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον δημιουργό. Ο δημιουργός, θα πρέπει πριν την διεκπεραίωση της παραγγελίας που χρήζει μεγεθολόγιο θα πρέπει να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τον αγοράστη για να καταλάβει πιο είναι το μέγεθος του. Βέβαια θα υπάρχει το μεγεθολόγιο από το Stardust Accessories αλλά αυτό δεν αποτελεί κανόνα για προιόντα που έχουν μεγέθη.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο δημιουργός έρχεται σε επικοινωνία με τον πελάτη και προσπαθούν να βρουν μια λύση με κοινοποίηση το Stardust Accessories.

Επιστροφη Χρημάτων:

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο όταν έχει επιβεβαιωθεί ελαττωματικό και ο πελάτης δεν επιθυμει αντικατάσταση, αλλά επιστροφή χρημάτων. Το Stardust Accessories ειναι υποχρεωμένο με βάση νόμου να επιστρέψει το αντίτιμο πόσό στον πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο δημιουργός υποχρεώνεται να επιστρέχει τα χρήματα στον πελάτη. 

Αν η απόδειξη έχει εκδοθεί από επητιδευματία, τότε ο επητιδευματίας είναι υποχρεωμένος να κάνει επιστροφή χρημάτων. 

Αν όμως έχει εκδοθεί από Ιδιώτη, επιστρέφει τα χρήματα το Stardust Accessories και ο Ιδιώτης αντίστοιχα στο Stardust Accessories. Αν ο Ιδιώτης, δεν τα επιστρέψει το eshop του διαγράφεται.

Φωτογραφίες:

Ο κάθε δημιουργός καλείτε να καταχωρεί προιόντα που να έχουν λευκό φόντο και καθαρές φωτογραφίες. Φυσικά αν μια φωτογραφία είναι σε καλλιτεχνική μορφή με άλλα χρώματα φόντο, δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί το προιον να φαίνεται και να είναι καθαρό. Δεν θέλουμε φωτογραφίες που να είναι κουνημένες, θολές, με φόντο το κρεβάτι και άλλα στοιχεία από το προσωπικό μας περιβάλλον. Το προιον πρέπει να είναι το πραγματικό και αν δεν είναι, ενημερώνουμε πάντα στην καταχώρηση μας, ότι το προιον διαφέρει από το αρχικό σχέδιο, γιατί ειναι χειροποίητο και γιατί δεν είναι μαζικής παραγωγής από μηχανή.

Λεπτομέρειες προιον:

Είμαστε πολύ προσεκτικοί στις λεπομέρειες και στα προιόντα που χρειάζονται μεγέθη. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο αναλυτικοι και μπαίνουμε στην φιλοσοφία ότι εσείς είστε οι υποψήφιοι αγοραστές και κρίνετε τους εαυτούς σας, για να καταλάβετε αν θα αγοράζατε το συγκεκριμένο προιον. Στα παπούτσια βάζουμε μεγέθη, στα δαχτυλίδια βάζουμε μεγέθη, στα ρούχα βάζουμε μεγέθη. Αν κάποιο προιον είναι one size (o/s ), ένα μέγεθος, το ενημερώνουμε λεκτικά.

Βάζουμε επιλογές χρωμάτων, όπου χρειάζεται και διευκρινίζουμε. Τώρα αν καποιο προιον, ή κάποια κατηγορία δεν υπάρχει στέλνετε email στο info@e-stardust.gr και μας ζητάτε να το ανοίξουμε για λογαριασμό σας. Επίσης αν κάτι είναι μοναδικό, ενημερώνετε το πεδίο ότι είναι μοναδικό. Αν κάτι έχει πουληθεί, ανάλογα ενημερώνετε το πεδίο ότι έχει πουληθεί ή το βάζετε σε προσφορά.

Πάντα ενημερώνετε χρόνους παράδοσης για να γνωρίζει ο αγοραστής πότε θα το λάβει το προιον.

Προνόμια Δημιουργού / Καλλιτέχνη

Μπορεί να κάνει δημοσιεύσεις και αναρτήσεις στην σελίδα του facebook, instagram, pinterest, twitter του Stardust Accessories.

Μπορεί να δημοσιεύσει το eshop του σε οποιαδήποτε σελίδα ή προφίλ έχει στα social media.

Μπορεί να γράφει άρθρα που θα αφορούν την δουλεία του, κάποιο νέο σχέδιο, μια τεχνική, καινοτόμο, την ταση της μόδας, ένα αφιέρωμα,  και να αναρτηθούν και στα δυο eshop www.e-stardust.gr & www.e-stardust.com .

Μπορεί να γράφει άρθρα και να αναρτηθούν στο www.lay-out.gr

Μπορεί να ορίζει ένα προιον 'Deal of the Day' σε προνομιακή τιμή για μια ολόκληρη ημέρα, κάτι που το Stardust Accessories θα ενημερώνει με newsletters το αγοραστικό κοινό για αυτή την προσφορά ημέρας. To Deal of the Day ορίζεται από την μαμά εταιρεία και εσείς θα χρειαστεί να στείλετε με εμαιλ το προιον που θέλετε να βάλετε για μια ημέρα σε προσφορά.

Μπορεί να ορίζει προσφορά σε κάποιο προιον μέσω του facebook και μπορεί να την ενισχύει οικονομικά, ως διαφήμιση, για πιο επιτυχημένα αποτελέσματα. Επίσης και αυτό ορίζεται από την μαμά εταιρεία και θα χρειαστεί να στείλετε εμαιλ το προιον που θέλετε να βάλετε προσφορά και να ενημερώσετε την χρονική διάρκεια.

Μπορεί να συμμετάσχει σε Διαγωνισμούς του Stardust Accessories και να παρέχει ένα Δώρο. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να χρησιμοποίησει και το συνεργαζόμενο courier της εταιρείας, βέβαια τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον ίδιο τον δημιουργό.

Μπορεί να ανεβάσει video της δουλείας του στην κατηγορία video, βέβαια αυτό ενισχύει την προβολή του και την προώθηση των προιόντων του.

Ο κάθε δημιουργός μπορεί να κάνει χρήση τα banner διαφήμισης στην αρχική σελίδα ΔΩΡΕΑΝ για 6 μήνες. Μετά το πέρας των 6 μηνών μπορεί να ενημερωθεί για τις διαφημιστικές χρεώσεις από το Stardust Accessories.

Μπορεί να συμμετάσχει και σε άλλες προωθητικές ενέργειες οι οποίες θα ενημερώνεται από το Stardust Accessories.

Ενημερώνετε το πεδίο ότι θα λείψετε, ότι δεν μπορείτε να εκτελέσετε παραγγελίες για δικούς σας προσωπικούς λόγους.

Όλες οι παραπάνω ενέργειες συμβάλλουν στην προώθηση και αναγνωρισιμότητα του δημιουργού και είναι σημαντικό να συμμετάσχει ενεργά γιατί βοηθάει στην πώληση και την επίτευξη του στόχου του. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και χωρίς μια ακολουθία πράξεων που θα ενδυναμώσουν το στοιχείο αυτό, να μαθευτεί σε όλο το διαδικτυακό φάσμα το eshop του κάθε δημιουργού ξεχωριστά. Η συμμετοχή και η συνεργασία είναι το συστατικό της επιτυχίας.

Το Stardust Accessories θα ενημερώνει σε εβδομαδιαία βάση τους δημιουργούς για κάθετι νεότερο, μέσω email και ο δημιουργός θα καλείται να παρακολουθεί την ηλεκτρονική του αλληλογραφία συχνά για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

Παράπονα & Προβλήματα:

Σίγουρα τα παράπονα και τα προβλήματα δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά πάντα καλούμαστε να τα λύσουμε. Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής, που θα μας εκφράσει ένα παράπονο ή ενα πρόβλημα του, θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Δεχόμαστε τα παράπονα/προβλήματα, και θα τα χρησιμοποίησουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Εμείς θα ενημερώνουμε πάντα τον δημιουργό για μια τέτοια κατάσταση και θα προσπαθούμε απο κοινού να αλλάξουμε τις εντυπώσεις του συγκεκριμένουν αγοραστή. Στην περίπτωση που τα παράπονα/προβλήματα αυξάνονται και δεν υπάρχει βελτίώση θα λυπηθούμε αλλά θα είναι αναγκαίο αυτός ο δημιουργός να μας αφήσει, υπάρχουν και άλλοι δημιουργοί που δεν θα έπρεπε να διακινδυνέψουν το eshop τους για κάποιον/α που δεν συμμορφώνεται.

Διακοπές:

Φυσικά όλοι χρειαζόμαστε να λείψουμε ένα χρονικό διάστημα για διάφορους και προσωπικούς λόγους. Στην περίπτωση αυτή, ο λογαριασμός σας, γίνεται ανενεργος για όσο χρονικό διάστημα εσείς δεν θα μπορείτε να διεκπεραιώσετε παραγγελίες. Θα θέλαμε όμως να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 εβδομάδες νωρίτερα, όταν είναι κάτι που γνωρίζετε και είναι προγραμματισμένο, για να ενημερώσουμε το αγοραστικό κοινό με μορφή newsletters, για να γνωρίζουν ή αν θέλουν να πραγματοποιήσουν έγκαιρα μια αγορά. Στην περίπτωση που κάτι είναι απρόοπτο, μας ενημερώνετε το γρηγορότερο δυνατόν και εμείς αντίστοιχα ενημερώνουμε το αγοραστικό κοινό και κάνουμε ανενεργό το λογαριασμό σας. Η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας είναι το μόνο εύκολο και μας ενημερώνετε αντίστοιχα όταν θα είσαστε έτοιμοι να εκτελέσετε νέες παραγγελίες, τότε και πάλι ενημερώνουμε το Stardust κοινό.

 

 

 

 

Νέος πελάτης.

Εγγραφή

Με τη δημιουργία λογαριασμού θα έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση της παραγγελίας, και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

Συνέχεια

Υφιστάμενος Πελάτης