Οροι Χρήσης για Πελάτες

Το Stardust Accessories περιλαμβάνει χειροποίητες δημιουργίες από διαφορετικούς δημιουργούς. 

Κάθε προιον εμφανίζει το λογότυπο του κάθε δημιουργού σε εμφανές σημείο, που μπορείτε να δείτε σε ποιον ανήκει η κάθε δημιουργεία. Για κάθε παραγγελία από διαφορετικά eshop, έχουν διαφορετική χρέωση και διαφορετική αποστολή. Για πολλά είδη από τον ίδιο δημιουργό, έχει μια χρέωση αποστολής και μια αποστολή.

 

Τρόποι Παραγγελίας:

Σύμφωνα με την δική σας εξυπηρέτηση, οι τρόποι παραγγελίας διαμορφώνονται ως εξής:

Κατάθεση:

Μπορείτε να επιλέξετε το προιον που επιθυμείτε και να το αποκτήσετε με κατάθεση στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

Εθνικη Τράπεζα: (IBAN) GR85 0110 0510 0000 0516 1144 745
Πειραιώς Τράπεζά: (ΙΒΑΝ ) GR97 0172 1300 0051 3002 8626 257

Παρακαλείστε να αναγράφετε πάντα στην αιτιολογία κατάθεσης το νούμερο παραγγελίας και το όνομα σας. Όταν ολοκληρωθεί η κατάθεση να μας αποστείλετε το καταθετήριο στο φαξ (+30) 210 – 44 14 144. Σας επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση μη πληρωμής της παραγγελίας σας εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται και το προιον θα αποδεσμεύεται για την επόμενη παραγγελία που θα έχει ζητηθεί.

Paypal:

Paypal Express Checkout Δυνατότητα πληρωμής με την online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων, μια υπηρεσία παγκοσμιώς γνωστή για την ασφαλή μεταφορά και εξυπηρέτηση από τον πελάτη προς την εταιρεία και αντίστροφα. Για περισσότερες πληροφορίες πως λειτουργεί, οι όροι χρήσης για το Paypal, μπορείτε να ενημερωθείτε από ΕΔΩ.

Αντικαταβολή:

Με αντικαταβολή σε όλα τα eshop που έχουν έγκριθει από το Stardust Accessories.

Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής ‘αντικαταβολή’. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοθούν τα χρήματα στο courier με την παράδοση του προϊόντος. Στην περίπτωση της αντικαταβολής υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής.
Οι χρεώσεις αποστολών με αντικαταβολή:
Η επιπλέον επιβάρυνση χρέωσης αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 2,00€.
Η υπηρεσία αντικαταβολής ισχύει μόνο για την Ελλάδα.
Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 23%

Η αντικαταβολή δεν ειναι τρόπος αποστολής ή μεταφοράς της παραγγελίας, είναι η υπηρεσία που παρέχεται από την εκάστοτε ταχυμεταφορών εταιρεία, η οποία εισπράτττει την αξία του δέματος/ παραγγελία για λογαριασμό της εταιρείας Stardust Accessories.

Η εταιρεία Stardust Accessories ορίζει την αποστολή παραγγελιών αξίας μέχρι και 60,00 ευρώ, με τον τρόπο πληρωμής - αντικαταβολή. Παραγγελίες από 60,01 ευρώ θα διεκπαιραιώνονται με τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής: Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και Paypal Express Checkout.


Στην περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας, πραγματοποιήθει με τον τρόπο πληρωμή "Αντικαταβολή" και ο παραλήπτης δεν παραλάβει το δέμα του, τότε η εταιρεία αλλάζει το καθεστώς πληρωμής για τον συγκεκριμένο αποστολέα. Το καθεστώς πληρωμής για την ίδια παραγγελία ή νέες μελλοντικές παραγγελίες αλλάζει σε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό, ή Paypal Express Checkout.

Μεταφορικά:

Τα μεταφορικά για όλο το Ελληνικό δίκτυο (Μεγάλες πόλεις, Νησιά, Δυσπρόσιτα) είναι 2,0 ευρώ για παραγγελίες μέχρι 2kgr και για κάθε επιπλέον kgr είναι 1,00 ευρώ.

Κάθε προιον αναφέρει το βάρος του και έτσι μπορείτε να εκτιμήσετε το κόστος της αποστολής.

Για Κύπρο & Εξωτερικό, τα μεταφορικά είναι 5,00 ευρώ μέχρι 2kgr και 1,00 ευρώ για κάθε επιπλέον kgr.

Προσοχή: Στο Stardust Accessories, υπάρχουν διαφορετικά eshop από διαφορετικούς δημιουργούς, το οποίο σημαίνει ότι μια παραγγελία με διαφορετικά χειροποίηματα από διαφορετικούς δημιουργους έχει διαφορετικές χρεώσεις. Δηλαδή αν πραγματοποιήσετε μια αγορά από ένα δημιουργό, θα επιβαρυνθείτε μια αποστολή, αλλά αν επιλέξετε προιοντα από δυο διαφορετικούς δημιουργούς τότε θα επιβαρυνθείτε δυο αποστολές. Οι δημιουργοί, είναι ανεξάρτητοι και δεν βρίσκονται στην ίδια διεύθυνση.

Επιστροφες

Επιστροφές πραγματοποιούνται μόνο σε ελαττωματικά και σε ρούχα, παπούτσια που χρήζουν άλλο μέγεθος.

ΔΕΝ γίνονται επιστροφές σε ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ, ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΜΑΓΙΩ και ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ(που έχουν φορεθεί, φθαρεί).

Επιστροφή Ελαττωματικού προιόντος
Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα επιστροφής ελαττωματικών εμπορευμάτων μέσα στο χρονικό διάστημα των 5 ημερών από την ημ/νία παραλαβής της παραγγελίας. Πρώτα απ’όλα θα πρέπει να μας ενημερώσετε στο email info@e-stardust.gr την κατάσταση των προϊόντων που επιθυμείτε να επιστρέψετε, τον λόγο επιστροφής -ελαττωματικότητα- και το νούμερο της παραγγελία σας. Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής.και όταν λάβουμε το αίτημα σας, θα το εξετάσουμε και θα σας ενημερώσουμε αν αποδεχόμαστε την επιστροφή. Στην περίπτωση που έχουμε αποδεχτεί την επιστροφή, θα χρειαστεί να στείλετε με την δική μας συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Όταν παραλειφθούν τα προϊόντα, θα ελέγξουμε την κατάστασή της ελαττωματικότητας τους και αντίστοιχα θα σας ενημερώσουμε για την αντικατάσταση τους με ίδιο προιον. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και κατόπιν συνεννοήσης με τον δημιουργο, θα γινεται αντικατάσταση με άλλο προιον.
Η αντικατάσταση θα γίνεται άμεσα ύστερα από τον έλεγχο των παραλειφθεύντων προϊόντων.

Επιστροφή σε Ρούχα & Παπούτσια με λάθος μέγεθος:

Σε αυτή την περίπτωση, αν λάβετε καθυστερημένα το δέμα, μπορούμε να δούμε από την ημ/νία παραλάβης που μας επιβεβαιώνει το συνεργαζόμενο courier και να καταλάβουμε την εγκυρότητα του αιτήματος σας. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα επιστροφής. Μόλις σας εγκριθεί η επιστροφή του  προιόντος, τότε θα το στείλετε με το δικό μας συνεργαζόμενο courier. 

Επίσης θα θέλαμε να διευκρινήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε ότι το προιον που πρόκεται να επιστρέψετε θα πρέπει:

1. Πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 5 εργάσιμων ημερών.

2. Το προιόν πρέπει να είναι με το καρτελάκι και στην ίδια κατάσταση όπως είχε παραληφθεί.
Όταν θα πληρεί τις παραπάνω προυποθέσεις, τότε θα προβούμε στην αλλαγή του για το σωστό μέγεθος.
Επιστροφές σε υποδήματα, ρούχα, γίνονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, όταν το μέγεθος δεν είναι σωστό ή το σχέδιο δεν εφαρμόζει. Βασική προυπόθεση είναι ότι το προίον πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, δηλαδή δεν θα έχει χρησιμοποιήθει, φορεθεί. Είναι θέμα υγιεινής να μην γίνονται αποδεκτές επιστροφές σε υποδήματα που έχουν φορεθεί, χρησιμοποιηθεί.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί φθορά, το προιον παραμένει στα χέρια του δημιουργού και καλείστε να το παραλάβετε μέσα στο χρονικό διάστημα των 10 ημερών και να καταβάλετε το αντίτιμο ποσό της επιστροφής στον εκάστοτε δημιουργό. Διαφορετικά μετά το πέρας των 10 ημερών, ο δημιουργός καλείτε να διαθέσει στο συγκεκριμένο προιον προς πώληση.

 

 

 

Νέος πελάτης.

Εγγραφή

Με τη δημιουργία λογαριασμού θα έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση της παραγγελίας, και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

Συνέχεια

Υφιστάμενος Πελάτης